Konsulenca ligjore falas : +355 672082134 | 7 Dite te javes nga ora 8AM deri me 4PM

Rreth Nesh
Ne e dime se per ju nuk ka rendesi se sa vite kemi experience, sa fakultete kemi mbaruar, sa diploma kemi marre.

Ne e dime se  per ju ka rendesi se cfare sherbimi ju ofrojme, si ua zgjidhim problemin, kur ua zgjidhim, sa korekte jemi, sa te perkushtuar.

Ndaj kemi krijuar nje grup me njerez te zgjuar, te perkushtuar, te disponueshem dhe te gatshem ne cdo ore qe te realizojne nje sherbim efektiv ne mbrojtje te interesave tuaja te ligjshme.

Legjislacioni

l

LIGJ Nr. 10 031, datë 11.12.2008

PËR SHËRBIMIN PËRMBARIMOR GJYQËSOR PRIVAT
Lexo me shume
l

LIGJ Nr. 385/6, datë 26.6.2017

PËR EKZEKUTIMIN E DETYRIMEVE MBI SHUMAT E LLOGARIVE NË
Lexo me shume
l

LIGJ Nr. 385/7, datë 28.6.2017

PËR CAKTIMIN E TARIFAVE PËR SHËRBIMET E OFRUARA
Lexo me shume
l

LIGJ Nr. 2, datë 27.3.2014

PËR EKZEKUTIMIN E DETYRIMEVE MBI SHUMAT E LLOGARIVE NË
Lexo me shume
l

LIGJ NR 5, datë 12.12.2012

PËRCAKTIMIN E RREGULLAVE TË HOLLËSISHME
Lexo me shume
l

LIGJ Nr. 1, Datë 04.06.2014

PËR MËNYRËN E EKZEKUTIMIT TË DETYRIMEVE MONETARE TË
Lexo me shume

Ekipi Jone

Z. Shkëlqim Kalemi

JURIST PART TIME

Z. Ardian Mustafaj

JURIST PART TIME

Kush Jem Ne

“Përmbaruesi i Tiranës” është një kompani përmbarimore private shqiptare që merret me ekzekutimin e titullit të vendimeve gjyqësore.

Kompania drejtohet nga Natasha Laska, e cila ka më shumë se 17 vjet eksperiencë pune në ligj, 8 prej të cilave ka punuar si avokat, 5 vjet si inspektor i përmbarimit në Shqipëri në Ministrinë e Drejtësisë dhe 4 vjet si përmbarues privat .

Njoftime

Njoftime

Njoftime

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more...

read more
Njoftime

Njoftime

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more...

read more
Njoftime

Njoftime

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more...

read more

Na Kontaktoni

Per me teper informacion mund te na gjeni ne zyrat tona ose na kontaktoni ne:

Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”
Twin Towers, Kulla 2, Kati 13

Lini nje mesazh

Nëse keni ndonjë problem ligjor në jetën tuaj … Ne jemi në dispozicion