Ekipi Jone

Z. Skender Hysen Selmani

Z. Skender Hysen Selmani

FOUNDER

Viti 2008 – Qershor 2013

Garda e Republikës së Shqipërisë
Shoqërues i Ministrit të Drejtësisë
Detyrat dhe përgjegjësitë/
Ruajtje fizike, mbikqyrje dhe shoqërim të Ministrit, gjatë ushtrimit të detyrës
funksionale

Viti Shtator 2013 – Gusht 2015

Garda e Republikës së Shqipërisë
Shoqërues i Ministrit të Shëndetësisë
Detyrat dhe përgjegjësitë/
Ruajtje fizike, mbikqyrje dhe shoqërim të Ministrit, gjatë ushtrimit të detyrës
funksionale

Shofer personal i deputetit
Aktivitet Privat

Viti 2001 – 2006

Shkolla e Mesme e Përgjithshme “Asim Vokshi”, Bajram Curri, Tropojë
Viti 2011 – 2014

Universiteti “Kristal”, Tiranë
Menaxhim Biznesi
Jam i aftë të punoj në grup për të arritur objektivat e punës si dhe
bashkëpunoj për realizimin e detyrave dhe përgjegjësive me qëllim,
arritjen e rezultateve maksimale pozitive në punë.
I kam përfituar nga eksperienca e punës dhe bashkëpunimi me grupet
shoqërore

Curriculum Vitae
AFTËSI DHE NJOHURI
TEKNIKE
Zotëroj shumë mirë programet e kompjuterit, dhe gjuhën gjermane

Na Kontaktoni

Per me teper informacion mund te na gjeni ne zyrat tona ose na kontaktoni ne:

Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”
Twin Towers, Kulla 1, Kati 5

+355 65 123456789

info@bailiff.al

Lini nje mesazh