Ekipi Jone

Z. Marash Logu

Z. Marash Logu

JURIST

Jurist
Shoqëria Përmbarimore “Tirana Bailiff’s”

I. Të dhëna të përgjithshme:

Emri: Marash
Mbiemri: Logu
Datëlindja: 01.03.1995
Vendlindja: Shkodër

II. Arsimi:

Shkolla 9-vjeçare “Cor Jesu”, Shkodër;
Gjimnazi “Ibrahim Rugova”, Kamëz;
Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti Jean Moulin, Lyon III;
Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Tiranës.

III. Puna:

Intern në Tirana Legal Aid Society (Shtator 2017 – Shtator 2018);
Koordinator Projekti në Tirana Legal Aid Society (Shtator 2018 – vazhdon);
Intern në Kuvendin e Shqipërisë (Dhjetor 2017 – Korrik 2018);
Anëtar Bordi i United Nations Youth Association of Albania (Janar 2017 – Janar 2018);
Zëvëndës President i European Law Students Association (Qershor 2018 – vazhdon);
Intern te Shoqëria Përmbarimore “Tirana Bailiff’s” (Nëntor 2018 – Janar 2019).

IV. Gjuhët e huaja:

Anglisht, frëngjisht, italisht.

V. Njohuri informatike:

Paketa Office (Word, Excel, PowerPoint) dhe Internet.

Na Kontaktoni

Per me teper informacion mund te na gjeni ne zyrat tona ose na kontaktoni ne:

Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”
Twin Towers, Kulla 1, Kati 5

+355 65 123456789

info@bailiff.al

Lini nje mesazh